Naslednji naši dogodki

Društvo Vrtnica prireja dogodke praviloma trikrat v tednu. Ob upoštevanju priporočil NIJZ bomo v mesecu  oktobru organizirali sledeče dogodke:

V tednu od 12. 10. 2020. do 18. 10. 2020.

Sreda, 14. 10. 2020:  O D P A D E  naša dejavnost, zaradi zasedenosti dvorane.

Petek, 16. 10. 2020: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota, 17. 10. 2020:   O D P A D E   !!!!!!
Plesalke in plesalci, obveščamo vas, da smo na podlagi novih vladnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa primorani odpovedati naše plesne prireditve do nadaljnega.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------

Naslednji dogodki ostalih organizatorjev

Trenutno ni napovedanih dogodkov ostalih organizatorjev.

Ste organizator družabnega plesnega večera in bi želeli, da obvestilo o vašem dogodku objavimo na naši spletni strani? Pošljite nam ga na E-naslov_4jpg. Če ne sovpada z datumi naših dogodkov, ga bomo z veseljem objavili. Objavljamo samo obvestila o družabnih plesnih dogodkih. Obvestil o plesnih tečajih ne objavljamo.