Naslednji naši dogodki

Društvo prireja dogodke (praviloma) trikrat tedensko. V mesecu  JANUARJU 2020 ste vabljeni na naslednje naše dogodke:
V tednu od 13. 1. 2020 do  19. 1 .2020

Sreda, 15 1. 2020: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek, 17. 1. 2020: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota, 18. 1. 2020:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V tednu od 20. 1. 2020 do   26. 1 .2020

Sreda, 22. 1. 2020: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek, 25. 1. 2020: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota, 26. 1. 2020:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

V tednu od 27. 1. 2020 do  2. 2 .2020

Sreda, 29. 1. 2020: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek, 31. 1. 2020: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota, 1. 2. 2020:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

V tednu od 3. 2. 2020 do   9. 2 .2020

Sreda, 5. 2. 2020: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek, 7. 2. 2020: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota, 8. 2. 2020:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

V tednu od  10. 2. 2020 do   16. 2 .2020

Sreda, 12. 2. 2020: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek, 14. 2. 2020: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota, 15. 2. 2020:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na srčkov ples za Valentinovo v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Zmagovalni par dobi darilo! Prijetno druženje ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

Naslednji dogodki ostalih organizatorjev

Trenutno ni napovedanih dogodkov ostalih organizatorjev.

Ste organizator družabnega plesnega večera in bi želeli, da obvestilo o vašem dogodku objavimo na naši spletni strani? Pošljite nam ga na E-naslov_4jpg. Če ne sovpada z datumi naših dogodkov, ga bomo z veseljem objavili. Objavljamo samo obvestila o družabnih plesnih dogodkih. Obvestil o plesnih tečajih ne objavljamo.