Naslednji naši dogodki

Društvo prireja dogodke (praviloma) trikrat tedensko. V mesecu  januarju 2019 ste vabljeni na naslednje naše dogodke:

V tednu od 21. 1. 2019 do 27. 1. 2019:

Sreda, 23. 1. 2019: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 25. 1. 2019: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 26. 1. 2019: Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje in plesno animacijo v dvorano na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo družabne plese, ob 22h četvorko in ob 23.30h skupinske plese. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec dobi bonbonček in plastenko vode.

V tednu od 28. 1. 2019 do 3. 2. 2019:

Sreda, 30. 1. 2019: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 1. 2. 2019: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 2. 2. 2019: Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje in plesno animacijo v dvorano na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo družabne plese, ob 22h četvorko in ob 23.30h skupinske plese. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V tednu od 4. 2. 2019 do 10. 2. 2019

Sreda, 6. 2. 2019:
Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro pa namenjamo preplesavanju družabnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 8. 2. 2019: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Od 19 h do 22 h utrjujemo skupinske in družabne plese. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 9. 2. 2019: Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje in plesno animacijo v dvorano na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo družabne plese, ob 22h četvorko ter ob 23.30h skupinske plese. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

V tednu od 11. 2. 2019 do 17. 2. 2019

Sreda, 13. 2. 2019:

Petek, 15. 2. 2019: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Od 19 h do 22 h utrjujemo skupinske in družabne plese. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 16. 2. 2019: Za Valentinovo že tradicionalni srčkov ples. Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v dvorano na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih  plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode..

--------

Naslednji dogodki ostalih organizatorjev

Trenutno ni napovedanih dogodkov ostalih organizatorjev.

Ste organizator družabnega plesnega večera in bi želeli, da obvestilo o vašem dogodku objavimo na naši spletni strani? Pošljite nam ga na E-naslov_4jpg. Če ne sovpada z datumi naših dogodkov, ga bomo z veseljem objavili. Objavljamo samo obvestila o družabnih plesnih dogodkih. Obvestil o plesnih tečajih ne objavljamo.