Naslednji naši dogodki

Društvo prireja dogodke (praviloma) trikrat tedensko. V mesecu  marcu 2019 ste vabljeni na naslednje naše dogodke:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V tednu od 18. 3. 2019  do   24. 3. 2019

Sreda, 20. 3. 2019:
Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek, 22. 3. 2019:  Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Sobota, 23. 3. 2019:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

V tednu od 25. 3. 2019  do   31. 3. 2019

Sreda, 27. 3. 2019:

Petek, 29. 3. 2019:  Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Sobota, 30. 3. 2019:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

V tednu od 1. 4. 2019  do   7. 4. 2019

Sreda, 3. 4. 2019:

Petek, 5. 4. 2019:  Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Sobota, 6. 4. 2019:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

Naslednji dogodki ostalih organizatorjev

Trenutno ni napovedanih dogodkov ostalih organizatorjev.

Ste organizator družabnega plesnega večera in bi želeli, da obvestilo o vašem dogodku objavimo na naši spletni strani? Pošljite nam ga na E-naslov_4jpg. Če ne sovpada z datumi naših dogodkov, ga bomo z veseljem objavili. Objavljamo samo obvestila o družabnih plesnih dogodkih. Obvestil o plesnih tečajih ne objavljamo.