Naslednji naši dogodki

Društvo prireja dogodke (praviloma) trikrat tedensko. V mesecu  DECEMBRU 2019 ste vabljeni na naslednje naše dogodke:

V tednu od  2. 12. 2019  do   8. 12. 2019

Sreda,  4. 12. 2019: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek,  6. 12. 2019: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota,  7. 12. 2019:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V tednu od 9. 12. 2019  do   15. 12. 2019

Sreda, 11. 12. 2019: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek, 13. 12. 2019: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota, 14. 12. 2019:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

V tednu od 16. 12. 2019  do  22. 12. 2019

Sreda, 18. 12. 2019: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek, 20. 12. 2019: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota, 21. 12. 2019:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

V tednu od 23. 12. 2019  do   29. 12. 2019

Sreda, 25. 12. 2019: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek, 27. 12. 2019: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota, 28. 12. 2019:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

V tednu od 30. 12. 2019  do   5. 1  .2020

Sreda, 1. 1. 2020: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek, 3. 1. 2020: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota, 4. 1. 2020:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

V tednu od 6. 1. 2020  do   12. 1 .2020

Sreda, 8. 1. 2020: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka od 20h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Poudarek je na skupinskih plesih, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje.

Petek, 10. 1. 2020: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka od 19h do 22h v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani.  Utrjevanje in vadba skupinskih plesov, ki se izvajajo na latino glasbo, angleški valček in sirtaki. V drugem delu pa tudi ples v parih na standard glasbo oz. po želji. Glasbo (CD) vrtimo sami ob dobrem ozvočenju. Prijazno vabljeni člani Društva Vrtnica pa tudi simpatizerji plesnih dogodkov. Skupaj z vami bomo poskrbeli za prijetno druženje .

Sobota, 11. 1. 2020:  Prijazno vabljeni od 20h do 24h na druženje v plesno dvorano PK Fredi na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plesna animacija ob družabnih plesih, ob 22h četvorka ter ob 23.30h skupinski plesi. Prostovoljni prispevki za nečlane: 7 €, za člane samo: 5 €. Vsak obiskovalec prejme bonbonček in plastenko vode.

Naslednji dogodki ostalih organizatorjev

Trenutno ni napovedanih dogodkov ostalih organizatorjev.

Ste organizator družabnega plesnega večera in bi želeli, da obvestilo o vašem dogodku objavimo na naši spletni strani? Pošljite nam ga na E-naslov_4jpg. Če ne sovpada z datumi naših dogodkov, ga bomo z veseljem objavili. Objavljamo samo obvestila o družabnih plesnih dogodkih. Obvestil o plesnih tečajih ne objavljamo.