Naslednji naši dogodki

Društvo prireja dogodke (praviloma) trikrat tedensko. V mesecu avgustu in septemberu 2018 ste vabljeni na naslednje naše dogodke:

V tednu od 17. 9. 2018 do 23. 9. 2018:

Sreda, 19. 9. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 21. 9. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 22. 9. 2018: Vabljeni na druženje in plesno animacijo v dvorano na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Od 20. do 24. ure plešemo družabne in skupinske plese ter četvorko. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V tednu od 24. 9. 2018 do 30. 9. 2018:

Sreda, 26. 9. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 28. 9. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 29. 9. 2018: Vabljeni na druženje in plesno animacijo v dvorano na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Od 20. do 24. ure plešemo družabne in skupinske plese ter četvorko. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Naslednji dogodki ostalih organizatorjev

Trenutno ni napovedanih dogodkov ostalih organizatorjev.

Ste organizator družabnega plesnega večera in bi želeli, da obvestilo o vašem dogodku objavimo na naši spletni strani? Pošljite nam ga na E-naslov_4jpg. Če ne sovpada z datumi naših dogodkov, ga bomo z veseljem objavili. Objavljamo samo obvestila o družabnih plesnih dogodkih. Obvestil o plesnih tečajih ne objavljamo.