Naslednji naši dogodki

Društvo prireja dogodke (praviloma) trikrat tedensko. Trenutno ste vabljeni na naslednje naše dogodke:

Sreda, 17. 1. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 19. 1. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 20. 1. 2018: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. (Plesnega tečaja tokrat in tudi v bodoče NE BO). Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Naslednji dogodki ostalih organizatorjev

Trenutno ni napovedanih dogodkov ostalih organizatorjev.

Ste organizator družabnega plesnega večera in bi želeli, da obvestilo o vašem dogodku objavimo na naši spletni strani? Pošljite nam ga na info (afna) drustvo-vrtnica (pika) si. Če ne sovpada z datumi naših dogodkov, ga bomo z veseljem objavili. Objavljamo samo obvestila o družabnih plesnih dogodkih. Obvestil o plesnih tečajih ne objavljamo.