Naslednji naši dogodki

PONOVNO lahko uporabljamo dvorano na BRATOVŠEVI PLOŠČADI 30.Tako bomo plesali skupinske plese  vsako  SREDO in  PETEK  od 19h do 22h. Urnik velja za julij in avgust. V a b l j e n i !

SOBOTNI PLESI V PK FREDI
na Zadobrovški 88, Ljubljana

Organizacija sobotnih plesnih večerov, med 20h in 24h, v mesecih: junij, julij in avgust, bo po skupnem dogovoru
z g. Fredijem, pod njegovim vodstvom. Prostovoljni prispevki za nečlane 7,- € , za člane društva pa 5,-€ + članska izkaznica (obvezno). Za lažjo indentifikacijo bo imel seznam članov.   V a b l j e n i!
Društvo Vrtnica pa bo predvidoma organiziralo sobotne plese od septembra dalje, seveda če ne bo novih prepovedi.

Društvo prireja dogodke (praviloma) trikrat tedensko.

PONOVNO LAHKO UPORABLJAMO DVORANO NA Bratovševi ploščadi 30. Tako boo imeli
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V tednu od              do

Naslednji dogodki ostalih organizatorjev

Trenutno ni napovedanih dogodkov ostalih organizatorjev.

Ste organizator družabnega plesnega večera in bi želeli, da obvestilo o vašem dogodku objavimo na naši spletni strani? Pošljite nam ga na E-naslov_4jpg. Če ne sovpada z datumi naših dogodkov, ga bomo z veseljem objavili. Objavljamo samo obvestila o družabnih plesnih dogodkih. Obvestil o plesnih tečajih ne objavljamo.