Minuli dogodki

Sreda, 10. 1. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 12. 1. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 13. 1. 2018: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. (Že od 19. do 20. ure ste vabljeni na plesni tečaj). Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 3. 1. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 5. 1. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 23. 12. 2017: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. (Že od 19. do 20. ure ste vabljeni na plesni tečaj). Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Petek, 22. 12. 2017: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sreda, 20. 12. 2017: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Sobota, 16. 12. 2017: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. (Že od 19. do 20. ure ste vabljeni na plesni tečaj). Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Petek, 15. 12. 2017: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 20. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sreda, 13. 12. 2017: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Sobota, 9. 12. 2017: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. (Že od 19. do 20. ure ste vabljeni na plesni tečaj). Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Petek, 8. 12. 2017: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 20. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.