Minuli dogodki

Sreda, 18. 4. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 20. 4. 2018: Vabljeni na skupščino članov Društva ljubiteljev plesa in druženja VRTNICA, ki bo v društvenih prostorih na naslovu Bratovševa ploščad 30, Ljubljana, ob 18.30.uri. Izvršni odbor Društva ljubiteljev plesa in druženja VRTNICA.

Petek, 20. 4. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 21. 4. 2018: Vabljeni na druženje in plesno animacijo v dvorano na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Od 20. do 24. ure plešemo družabne in skupinske plese ter četvorko. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 11. 4. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 13. 4. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 14. 4. 2018: Vabljeni na druženje in plesno animacijo v dvorano na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Od 20. do 24. ure plešemo družabne in skupinske plese ter četvorko. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 4. 4. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 6. 4. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 7. 4. 2018: Vabljeni na druženje in plesno animacijo v dvorano na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Od 20. do 24. ure plešemo družabne in skupinske plese ter četvorko. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 28. 3. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 30. 3. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 31. 3. 2018: Vabljeni na druženje in plesno animacijo v dvorano na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Od 20. do 24. ure plešemo družabne in skupinske plese ter četvorko. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 21. 3. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 23. 3. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 24. 3. 2018: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 14. 3. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 16. 3. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 17. 3. 2018: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 7. 3. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 9. 3. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 10. 3. 2018: Vabljeni na plesni večer ob dnevu žena in ob dnevu mučenikov, z glasbo v živo (igral bo Miha Kralj), ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 7, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 10, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 28. 2. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 2. 3. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 3. 3. 2018: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 21. 2. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 23. 2. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 24. 2. 2018: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 14. 2. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 16. 2. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 17. 2. 2018: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 7. 2. 2018:

Petek, 9. 2. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 10. 2. 2018: Vabljeni na pustni plesni večer z glasbo v živo (igral bo Miha Kralj), ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. Maškare so zaželene, niso pa obvezne.

Sreda, 24. 1. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 26. 1. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 27. 1. 2018: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. (Plesnega tečaja tokrat in tudi v bodoče NE BO). Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 17. 1. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 19. 1. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 20. 1. 2018: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. (Plesnega tečaja tokrat in tudi v bodoče NE BO). Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 10. 1. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 12. 1. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 13. 1. 2018: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. (Že od 19. do 20. ure ste vabljeni na plesni tečaj). Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Sreda, 3. 1. 2018: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Petek, 5. 1. 2018: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sobota, 23. 12. 2017: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. (Že od 19. do 20. ure ste vabljeni na plesni tečaj). Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Petek, 22. 12. 2017: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 19. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sreda, 20. 12. 2017: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Sobota, 16. 12. 2017: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. (Že od 19. do 20. ure ste vabljeni na plesni tečaj). Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Petek, 15. 12. 2017: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 20. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.

Sreda, 13. 12. 2017: Vabljeni na plesno animacijo, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Plešemo od 20.15 do 22. ure. Prvo uro plešemo skupinske plese, drugo uro namenjamo preplesavanju standardnih plesov. Lepo vabljeni.

Sobota, 9. 12. 2017: Vabljeni na plesni večer, ki poteka v plesni dvorani na Zadobrovški ulici 88 v Ljubljani. Plešemo od 20. do 24. ure. (Že od 19. do 20. ure ste vabljeni na plesni tečaj). Plešemo tudi četvorko in skupinske plese. Prostovoljni prispevki za člane: 5, 00 €, prostovoljni prispevki za nečlane: 7, 00 €. Lepo vabljeni.

Petek, 8. 12. 2017: Vabljeni na preplesavanje, ki poteka v društvenih prostorih na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani. Preplesujemo od 20. do 22. ure. Vstop je prost. Lepo vabljeni.